Тя коментира за сп. "Love style", че откакто не е на екран, се радва на бездействие.

Вижте снимки на Лара и семейството й >>

"От Нова година до този момент за първи път в живота си не работя. Сега гледам телевизия и с ужас установявам какво сме причинявали на хората. Затова по-скоро се замислям да се върна в театъра. Играе ми се на сцена", обяснява Лара.

Тя позира за изданието с брат си Сибин, който е с 14 г. по-малък от нея и работи като озвучител и тонрежисьор. Това е и първата му публична изява, защото за разлика от сестра си, стои далеч от светлините на прожекторите. Затова и всичките й опити да го снима в предаването си "Милион и едно желания" били неуспешни.

Лара разказва, че го излъгала като малък, че е осиновен.

"Той беше някъде на три годинки и вече не искаше да се гушка в мен. Една вечер му казах: "Сега вече си достатъчно голям и искам да ти разкрия тайната – ти не си наш. Ти си осиновен!" Първоначално той не повярва, но после започна неудържимо да плаче. В този момент ме прегърна силно и аз доволна, че съм постигнала целта си, обясних, че се шегувам", спомня си тя.

Никога няма да забрави и как паднал в езерoто "Ариана" в София, ровейки с пръчка във водата, докато тя се отдалечила, за да запали цигара и той да не я види. Когато се върнала, го нямало.

"Определено се давеше и веднага скочих във водата. Други хора също ми помогнаха да го извадим. За да не разберат вкъщи, че съм "удавила" малкия, го съблякох чисто гол в Борисовата градина и на една пейка сложих дрехите да изсъхнат на слънцето. Прибрахме се сухи и мина доста време, преди да кажа на нашите какво се е случило", признава тв водещата.

Лара има две дъщери - Бернарда Береану (18) от брака й с журналиста Владимир Береану, и Вая (5) от оператора Веселин Сивков.