Макар вече да изминаха цели 16 години, откакто Анелия и бившият ѝ съпруг Коко Динев официално се разведоха, двамата продължават да поддържат добри отношения, а една от причините за това, разбира се, е дъщеря им Ивон. И въпреки че според множество от почитателите на певицата причината за тяхната раздяла да е Емилия, впоследствие станала втора жена на бизнесмена, истината е съвсем различна.

Едва сега, след толкова време, изпълнителката на "Дай ми още" реши да надигне тежката завеса над линия си живот, действаща като щит между него и медийното пространство, и разкри причината, поради която с някогашния ѝ мъж са поели по различни пътища. Оказва се, че колежката ѝ няма нищо общо с постепенно изстиналите им романтични чувства, които в крайна сметка довели до отчуждаването им един от друг. Не, мотивът за случилото се е различен и много по-сериозен.

Вижте снимки на Анелия >>

Именно това сподели звездата на "Пайнер" в откровен разговор с Мариян Станков-Мон Дьо в поредния епизод на телевизионното му предаване, който бе излъчен вчера.

"Истинско, откровено, емоционално... интервю..., което ще помня за цял живот", така описа своето гостуване при водещия самата тя в Инстаграм страницата си, публикувайки снимки от студиото.

По думите ѝ проблемите им в семеен план започнали благодарение на лекарско недоразумение. Блондинката разказа, че докато все още е била бременна с наследницата си, докторите ѝ съобщили, че е болна от рак. И при все че диагнозата се оказала грешна, щетите вече са били нанесени.

"Това бе изключително труден, емоционален период в живота ми. Отделихме се като партньори. Имах много тежка бременност, лежах за задържане в болница, което също се отрази на отношенията ни. Коко Динев беше моят огледален образ, когато го срещнах бях само на 19 години. Дълбоко в себе си той е много добър човек. Много съм му се ядосвала, но той е давал толкова, колкото знае и колкото е получил. Благодарна съм му, че ми е дал най-хубавото нещо в живота ми", сподели в ефир Анелия.

Певицата разкри още, че в момента е свободна и няма партньор до себе си, тъй като неотдавна е приключила дълга връзка.

"Не бях готова да родя дете на този мъж", призна тя.

Освен това, сълзи проблеснаха в очите ѝ, разказвайки, че е пропуснала погребението на баща си, когато е била на 21 години - не много след раздялата си с Динев.

"Не отидох на погребението, не успях. Не исках да го видя в... Не изпитвам вина", каза тя.