Човек би предположил, че след като веднъж знаменитостите минат под венчилото, вричайки се най-тържествено във вечна вярност и любов на своите половинки, би следвало да укротят своя свободолюбив дух. Да, според общоприетата представа, с брачната халка и семейния живот идват определени норми на поведение, който всеки би трябвало да се спазват... Дори и от популярните личности.

Само че на практика нещата не стоят точно по този начин, особено за съблазнителната Хайди Клум, превърнала се в един от най-успешните модели в историята.

Фактът, че вече е омъжена жена, далеч не възпира красавицата да радва своите почитатели, разкривайки плътта си във виртуалното пространство. Все пак даже съпругът ѝ - Том Каулиц, е съвсем наясно, че партньорката му е една от жените, определяни като еталон на сексапила, ето защо той лично заснема дръзките ѝ изображения. Още в миналото извивките на германката многократно са разпалвали страстите на господата, а тя никога не се е притеснявала да ги излага на показ - нещо, което прави и до днес.

Вижте снимки >>

Дори сега, на 48 години, блондинката изглежда страхотно и сякаш не спира да го демонстрира. Тя успешно привлича към себе си както светлините на прожекторите, така и погледите на господата, които трудно могат да откъснат очи от нея. Доказателство за това са скорошните провокативни кадри на манекенката, появили се в личния ѝ Инстаграм профил, които накараха страстите сред мъжката част на последователите ѝ да ескалират.

От няколко дни насам бившата съдийка в "Америка търси талант" се намира в пределите на гръцкия остров Миконос по работа. За щастие на почитателите ѝ обаче, тя търпи дрехите върху тялото си единствено на снимачната площадка, а извън нея предпочита да ги захвърли настрани. Така например неотдавна тя публикува снимка от терасата на хотелската си стая, направено от мъжа ѝ, на което позира на фона на живописния изгрев, носейки единствено бяла хавлиена кърпа през талията и още една - на главата си. Въпреки това обаче Клум прикрива както лицето, така и гърдите си с ръце, оставяйки най-същественото на въображението на зрителя.

Днес, три дни по-късно, точно когато ентусиазмът покрай кадрите започна да отшумява, Хайди отново нагорещи социалната мрежа с нови фотографии. На тях тя е с гръб към обектива, застанала пред завесите на прозорец, облякла само къси панталони с висока талия. Точно преди седмица тя показа как яде пай в леглото - само по сутиен, поставила чинията върху себе си така, че да закрие голите ѝ слабини.