Колкото странно и парадоксално да звучи, живеем във време, в което като че ли никой не прилича на себе си... Например - снимките, които голяма част от потребителите на социалните мрежи публикуват в профилите си, преминават през предварителната обработка на куп разкрасителни програми, заличаващи техните малки несъвършенства, с цел да съберат възможно най-много харесвания в дадената платформа. По този начин обаче те представят визия, която далеч не е отражение на реалността.

Само че днес това сякаш съвсем не е достатъчно, защото все повече хора решават да приложат въпросните промени във външния си вид и извън виртуалното пространство, прибягвайки до услугите на пластичната хирургия, с чиято помощ трайно изменят своя образ, отдалечавайки се от своето добре познато на околните "Аз"... Разбира се, след като не вреди на другите, всеки има пълното право да прави с тялото си онова, което сметне за най-добре, но когато въпросът опре до популярните личности, не е изключено това решение да окаже спорен ефект върху техния имидж.

Вижте снимки на Камелия >>

Точно както се случи с някои от поп фолк звездите у нас, чиито почитатели реагираха доста противоречиво на новия им външен вид. Сред известните дами, неотдавна направили си ринопластика, са Преслава и Емилия, а в началото на април т.г. стана ясно, че и колежката им Камелия се е подложила на същата процедура. Тогава тя се появи по телевизията с различна, чипа форма на носа, а последвалите снимки, които огън-момичето сподели в своя Инстаграм акаунт, предизвикаха сериозна буря от коментари сред последователите ѝ, разделили се на два лагера - "за" и "против" интервенцията.

По всичко обаче личи, че изпълнителката на "Защо повярвах" харесва визията си, която наскоро промени още малко, потъмнявайки цвета на своята коса. Отскоро тя качва в страницата си изображения, на които изглежда направо неузнаваема, поне според някои от феновете ѝ. Те дори са на мнение, че в момента певицата изглежда като копие на Емилия, като постоянно я сравняват с нея.

"Ками, толкова си прекрасна. Фен съм ти още от първата ти песен. Извинявам се за отклонението, но приличаш удивително много на Емилия. Разбирам суетата и т.н., само се питам как накрая лицата стават толкова идентични. Наистина, казвам го с най-добри чувства. Много си красива и сега, но си копие на Емилия", гласи един от коментарите към неин скорошен пост.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Всички сте еднакви, няма никаква идентичност. Толкова ли сте слепи, че не го виждате?", пише друг потребител на приложението.

Но съдийката от "Гласът на България" подминава думите им, без да им обръща внимание. Вместо това тя продължава да качва изображения, като наскоро "запали" мрежата със сексапила си, споделяйки кадри от последния си видео клип "Искам да се напиеш". На тях тя позира пред обектива в силно изрязана, къса светлосиня рокля, приковаваща вниманието на зрителя с дълбокото си деколте и високата странична цепка, разкриващи много от плътта на певицата.