В началото на януари т.г. дизайнерката Миглена Каканашева, по-позната у нас като Мегз, сподели с почитателите си, следващи профилите ѝ в социалните мрежа, че през необичайната и смущаваща за всички ни 2020 г. се е отдала на личностно усъвършенстване, работейки усилено върху своите чакри. Тогава моделиерката, изявяваща се като инфлуенсър, разкри, че фокусирайки се изцяло над енергийните си центрове, тя е успяла да трансформира не само живота си, но и самата себе си.

Като нагледен пример за твърдението си по онова време блондинката посочи своята фигура, която вече видно не е тъй слаба, както в миналото, когато е тежала едва 39 килограма. Вероятно това е и една от причините през последните месеци Мегз все по-често да разголва тялото си, позирайки пред фотографския обектив по провокативно и изрязано бельо.

Вижте снимки на Мегз >>

Наскоро носителката на наградата "Златна игла" се похвали във виртуалното пространство, че официално е приключила с втория етап на духовното си израстване и е готова да премине на следващия, свързан с осъзнатата сила на сексуалността, както всъщност посочва самата тя.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Докато работих върху първа и втора чакра, многократно чрез техники като родови констелации, тета лечение, регресия, акашови записи и емоционално анализиране, преработвах тези кармични котви в мен. Те ми носеха несигурност, нестабилност, чувство за различност и отхвърленост. Не можех да разбирам емоциите си. Подсъзнателно виждах удоволствията и изобилието като грях и вярвах, че трябва да бъда наказана.

За мен беше истинско предизвикателство да се освободя от мисловни модели като: "трябва винаги да убеждаваш другите в правотата на своята вяра", "трябва винаги да даваш и поставяш другите преди себе си", "Бог изисква жертвоготовност" и противоречията в ума ми на темите "пари-вяра", "сексуалност-вяра". Много дълго това бяха мои мисли и те носеха критика, наказания и саморазрушителни действия в живота ми.

Снимка: Официален профил в Instagram

Трябваше много работа, за да успея да ги разруша и да поеме животът ми в нова посока. Често е лесно да познаем ограничението и страха в травмата или насилието. Но е трудно и въпрос на дълбоко себеизследване да познаем личното ограничение в обществено добрия пример, защото грешно разбираме подобни примери като любов и доброта. Това е едно от многото противоречия на живота", пише някогашната участничка в изданието "Женско царство" на предаването "VIP Brother".

Посланието на Каканашева продължава, с категоричното твърдение, че Бог и обичта са безусловни - те не искат саможертва и не търсят лични наказания в името на общото благо.

"Те са красота, мир и хармония и искат винаги само най-доброто за нас. Защото на енергийно-вселенско ниво е по-ценно да вибрираш на чистотата на безусловната любов - отвътре и отвън. Вместо в материалното да се жертваш цял живот за другите, докато разрушаваш себе си духовно", завършва тя.

Снимка: Официален профил в Instagram