Който е казал, че раздялата на двама души, решили да сложат край на дългогодишните си романтични отношения, не носи нищо повече от разочарование, придружено с непреодолима болка, то явно не е видял широката усмивка на Алекс Петканова, озаряваща последната ѝ публикация в социалните мрежи. Макар неотдавна тя и съпругът ѝ окончателно да решиха да приключат семейния си живот, този път като че ли наистина, преди ден моделът показа на последователите си във виртуалното пространство, че ако човек впрегне волята си, то всичко е възможно, включително да открие радостта след разочарованието.

Решена да вземе живота си обратно в свои ръце, съсредоточавайки се върху настоящето, вместо да страда по миналото, тя си направи подарък, отбелязващ подобаващо новата страница в личната ѝ история. Бившата съквартирантка от къщата на "VIP Brother" доказа, че е напълно подготвена да се справи с изпитанията, които съдбата редовно обича да поставя пред всички нас, при това без помощта на мъж, решавайки проблем, усложняващ малко или много срещите ѝ с нейния син Габриел.

Вижте снимки >>

Или казано с други думи, тя си купи автомобил, след като Даниел, познат като Лудия репортер, си взе колата, която ѝ подари през 2019 г., след настъпилия крах в брака им... Или поне така твърдят някои родни медии. Сега обаче доскорошната му половинка се обзаведе с джип, произведен от японската компания "Subaru".

В своя Инстаграм акаунт моделът качи галерия от седем снимки, показващи на нейните почитатели доволството, което изпитва от своята самостоятелност, дошло под формата на превозно средство с четири гуми. Предвид поскъпващите цени на горивата обаче, надали ще ѝ излезе евтино да я поддържа в постоянно движение. И все пак нека не забравяме, че тя е един от най-успешните представители на най-модерната в последно време професия у нас, а именно тази на инфлуенсъра... Ето защо би следвало да може да си позволи да зарежда резервоара на джипа си редовно.

"Купих си кола!!! Леле...толкова съм щастлива и горда!

От няколко месеца бях в търсене на удобна кола за мен и Габриел, която да е с 4 врати, голям багажник, да се побира в гаража ни и да е лесна за поддръжка.

Чувството да си независим и да имаш възможността да работиш, това което обичаш е неописуемо. Напоследък се уча да не отлагам нито с ден важните решения в моя живот и да действам. Дава страхотни резултати!", пише тя към кадрите, на които постоянно мени позицията си до новата си придобивка, снимайки се седнала в купето ѝ, застанала до нея и дори върху ѝ. На кадрите тя е облечена с тениска в яркозелено, комбинирана със светъл панталон тип "чарлстон" и жилетка с обемни дълги ръкави, а визията ѝ е допълнена от дамска чанта с презрамка, наподобяваща верига, съчетаваща двата преобладаващи цвята на облеклото ѝ.

Към момента постът ѝ е харесан от почти 20 хиляди души, които я поздравяват, пожелавайки ѝ редица приятни пътешествия с автомобила в коментарите под него.