Само преди няколко дни прекрасната актриса Саня Борисова разкри на последователите си в Инстаграм, че е била заразена с новия коронавирус, но е успяла да го пребори. Признанието ѝ изненада нейните фенове, понеже красавицата до последно пазеше в тайна заболяването си, до мига, когато се възстанови напълно. Тогава тя обяви, че празнува своя отрицателен тест, но истинското тържество се проведе едва вчера, при това в екзотичния и далечен Дубай.

Преди часове звездата от "Живи легенди" качи в социалната мрежа няколко снимки от Обединените арабски емирства, където гостува на не по-малко привлекателната си сестра Ирена, която живее в града, намиращ се в Близкия Изток, от почти 16 години.

Вижте снимки >>

"Привет от Дубай! След дългия престой вкъщи, определено имах нужда от витамин D", гласи посланието към кадрите, на които бившата съпруга на режисьора Ники Илиев позира на една от търговските улици на града, облечена в кремава дълга рокля с 3/4 ръкави, която е прибрана в талията с тесен колан, изработен от същия плат като тоалета ѝ.

Много от почитателите ѝ се включиха към коментарите, за да ѝ пожелаят приятно изкарване в дестинацията, която, благодарение на горещия си тропичен климат, предоставя на жителите си топла зима. В момента, например, температурата там е 26 °C.

"Прекрасна! Обичам те", написа сестра ѝ Рене, както я наричат нейните близки, към поста на Саня, споделила ѝ фотография от изискан ресторант.

24-часовите истории, които Рене качи в платформата, показват, че вчера двете са отпразнували Деня на благодарността, който в САЩ се чества през последния четвъртък на месец ноември. И макар дамите да се намират далеч от Америка, те решиха да отбележат празника подобаващо заедно със свои приятели.

Те напълно спазиха традицията, приготвяйки най-различни ястия, изглеждащи повече от апетитно на фотографиите, както и разбира се, печена пуйка, която е неименна част от всяка една маса в Щатите, около която семействата се събират за конкретния повод.

Но освен това Саня и Рене решиха да декорират трапезата, която бе разположена под открито небе в двора на къща, с разноцветни тикви и есенни листа, наредени в линия, минаваща през центъра ѝ, между чиниите на гостите.