По принцип всички са свикнали да виждат популярните личности в техния пълен блясък, тъй като перфектната визия, лишена от каквито и да било недостатъци, е част от звездния им имидж, който те старателно поддържат.

Независимо дали става въпрос за публични изяви или просто за няколко кадъра, обикалящи социалните мрежи, известните личности полагат усилия да изглеждат максимално добре, обръщайки внимание на всеки видим за очите детайл - от прическа през грим до облекло.

Въпреки всичко обаче, те също са просто хора и това личи най-вече когато се намират в уютната атмосфера на своя дом, далеч от светлините на прожекторите и суетата на шоубизнес средите, в които се изявяват.

Вижте снимки >>

И макар много от родните знаменитости да продължават да представят безупречния си образ във виртуалното пространство, дори по време на пандемията, по-голямата част от която се намираха между четири стени, има и такива, които не се притесняват да покажат на своите почитатели как изглеждат в естествен вид. Така например преди часове Светлана Гущерова, която през последните две години бе по-малко активна в платформите за комуникация от обичайното, сподели в личния си Инстаграм акаунт кадър, показващ подаръка по случай вчерашния празник на жената, направен ѝ от нейните съпруг и дъщеря.

На изображението тя позира пред обектива в пределите на семейното им жилище, седнала на бял мек диван, държейки в ръце голям букет от червени рози. Плеймейтката е облечена в дълга черна рокля с тънки презрамки, показвайки се на последователите си без грим. На масата пред нея стои вторият дар, който е получила, а именно форми, изработени като букви, изписващи думата "мама", които са изпълнени с пъстри цветя.

В 24-часова история в платформата блондинката разкри, че най-скъпият ѝ дар всъщност е картина, направена от нейната малка принцеса, както самата тя я нарече. Творбата на наследницата ѝ представлява отпечатъци от нейните дланите и ходилата ѝ с бои в различен цвят върху лист хартия, разположени така, че да наподобяват ваза с цветя. Освен това към нея има и бисквита, на която пише: "Обичам те, мамо!" Трогната от жеста, Светлана сподели и снимка на Анелия-Добромира, но въпреки това спази обещанието си да не разкрива лицето ѝ, което даде след раждането ѝ, закривайки нейния образ с емотикон.

По-късно, отбелязвайки 8-и март подобаващо, еротичният модел и половинката ѝ се събраха с близки приятели в столично заведение, където вдигнаха наздравици за специалния ден. От неин пост се вижда, че в компанията е попфолк певеца Азис, който е положил глава на масата.

"Едни си пият, други си спинкат", гласи посланието към кадъра.