Милена Маркова-Маца и Нона Йотова са имената на двете участнички в третия сезон на "Като две капки вода", които до последно бяха пазени в тайна.

Маца е позната на зрителите от комедийния сериал "Етажна собственост", където си партнира с миналогодишната победителка в "Капките" Неве. Тя е готова на всякакво предизвикателство, а първото, с което ще трябва да се справи, е Шърли Беси.

Колежката й Нона Йотова също ще покаже таланта си в шоуто. Оказа се, че допреди това актрисата не е имитирала никой. Първият й образ ще е на френската звезда Индиа.

Жана Бергендорф, Криско, Филип Аврамов-Фицата, Азис, Джуджи и Ненчо Балабанов бяха разкрити на зрителите като участници в седмицата преди старта на шоуто.

Рапърът Криско призна, че се плаши от женските образи, защото трябва да танцува с пола. Това няма да му се наложи при първото му превъплъщение, което е рапърът Питбул. Победителката във втория сезон на X Factor - Жана Бергедорф пък разкри пред "Блясък", че е готова да стигне до финала. В първата си седмица тя ще се появи като Фреди Меркюри.

ИЗБРАНО