Елина Крушева спечели конкурса ни "Най-красива абитуриентка", като събра най-много лайкове от потребителите и бе избрана единодушно от журито. Тя получи награда под формата на ваучер със сумата от 500 лв. от онлайн магазина Megashop.bg.

Вижте интервюто с Елина >>
Снимки >>

Елина е изключително щастлива от победата си в конкурса, организиран от Dir.bg. Тя се радва на голям интерес от страна на медиите и вече гостува във водеща телевизия. Пред камерата на Dir.bg тя разказа, че е имала приказен абитуриентски бал, лишен от излишен блясък. Тя изненадала всички, като избрала буквално първата рокля, която е пробвала. Заложила е на професионална фотосесия за бала, за да има още един мил спомен от завършването.

"Прическата исках да е прибран кок, небрежен. Гримът също да не бъде твърде тежък, твърде нощен"
, каза Елина.

Тя завърши успешно Френската езикова гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери" в Пловдив. А в събота положи последния си кандидат-студентски изпит, с който мечтае да бъде приета в Софийския университет "Св. Климент Охридски" - специалност журналистика.

"Искам да остана да се развивам в България, защото смятам, че ако един човек е достатъчно амбициозен и достатъчно силно иска нещо, би го постигнал където и да е по света", обясни Елина.

Всички участнички в конкурса >>
ИЗБРАНО