Звездата от мюзикъла "La La Land" Ема Стоун беше облечена със светлорозова рокля на "Валентино", украсена със сребристи звезди, като почит към песента от филма "City of Stars", пише БТА.

Вижте снимки на най-добре облечените >>
Снимки на най-зле облечените >>

Колежката й Рут Нега от филма "Лавинг" омая с футуристична визия в прилепнала по тялото рокля на "Луи Вюитон".

Ейми Адамс, която получи номинация за ролята си във филма "Първи контакт", беше облечена с класическа черна рокля от пайети на дизайнера Том Форд. Тя спечели одобрението на модните критици. "Много съм развълнувана, че в "Хищници в мрака" работих с Том Форд. Той е блестящ сценарист и режисьор", каза кинозвездата.

Актрисата Блейк Лайвли беше с черна рокля на "Версаче", обгръщаща фигурата й.
Детайли към тоалета й бяха деколте и джобове от златисти пайети.

Емили Ратайковски беше с жълта секси рокля, Вайола Дейвис дефилира с искряща, лимоновожълта рокля с една презрамка на дизайнера Майкъл Корс. Най-красива в жълто обаче беше Рийз Уидърспун - тя заложи на "Версаче".

Джесика Частейн от филма "Мис Слоун" носеше синьо-лилава рокля на "Прада", а Хейли Стайнфилд от "Почти на 17" дефилира с феерична рокля в люляков цвят на дизайнерката Вера Уанг.

Британско-американската актриса Лили Колинс беше с рокля със светлорозов нюанс и флорален дизайн. "Харесва ми цветът. Забавен, свеж е и е чудесен", каза Колинс.

Манди Мур провокира с рокля с дълбоко деколте на "Наим Каан", а Джилиан Андерсън избра бяла рокля на "Джени Пакман".

Прическите с ефекта на мокра коса преобладаваха - къси, свободно падащи или прихванати в стегнати опашки.

От мъжете актьорът Кейси Афлек, който спечели наградата за най-добър актьор в драма с ролята си в "Манчестър до морето", привлече вниманието с брада и прическа с кок. Той призна обаче, че се срамува от новата си визия.

"Чувствам се така, сякаш съм пипнал варицела в деня на сватбата си. Визията ми не е забележителна", каза той.
ИЗБРАНО