Красавицата от известно време изчезна от медийното пространство. Тя признава, че има мъж до себе си, с който са заедно от 4 години. Елена заявява, че е "за" брака, но не и ако той изчерпва целия живот на човек.

Вижте снимки на Елена >>

"Заобиколена съм от приятели, които често ме изненадват с мили и спонтанни жестове – специална чаша за чай, стрък люляк, набран от някоя градинка, видеоклипове, на които се забавляваме заедно или пеем, носят ми картички от цял свят и т.н.

Така е и за Коледа. Едва ли мога да си спомня всичко, което са ми подарили най-близките хора. Мисля, че най-големия подарък е празничната атмосфера и топлина, коледната трапеза, на която сядаме всички и се събираме, за да споделим любовта и привързаността си.

И все пак – последната Коледа, един близък до сърцето ми човек ми подари миксер. Да, миксер! Миксер с 6 степени на бъркане, купата и бъркалките се въртяха сами, дори не беше нужно да натискам до безкрайност някакво копче – всичко правеше сам. Така е – аз може би съм една от малкото жени, които биха се зарадвали на подобен подарък. Само че, този миксер и до днес има най-важното място в кухнята и заедно с него се оттдавам на хобито си
" - радва се Тихомирова.