Етнопевицата онзи ден кацна в България заедно със съпруга си. Ищар заяви, че ще лобира градът под тепетата да бъде избран за европейска столица на културата, писа Монитор.

Вижте снимки на Ищар в Пловдив >>


Целта на визитата на певицата в Пловдив е да се запознае със сцената, на която ще излезе след близо два месеца. Ищар се впечатли от историята на града. „Аууу!”, възкликна тя, щом видя илюстрацията на Античния театър, където ще има концерт. „Това е магическо място. Пълно е с енергия. Както и целият ви град. Пловдив притежава енергия и сила и ще дам подкрепата си там, където е нужно, за да станете европейската културна столица”, обеща звездата.

Съпругът на Ищар, който е и неин мениджър, пък се уплаши от суеверие след въпрос на репортер. Певицата беше оставила дамската си чанта на земята, а журналистка смрази благоверния й Мишел Абисира, че това е на безпаричие според наше поверие.

Аз никога не нося пари в себе си”, запази самообладание Ищар. Мениджърът й обаче се припоти от напрежение. Със скоростта на светлината се завтече към масата за пресконференция, вдигна скъпата й кожена чанта и я прибра на сигурно място.

Вижте снимки от пристигането на Ищар у нас >>