Атрактивните модели бяха избрани след кастинг, в който се включиха над 100 участнички от цялата страна. Критериите на фотографите се отнасяха както до техния чар, комуникативност и желание за работа, така и до преценката за тяхното бъдеще като модели. В крайна сметка изборът на Hammer падна върху: 

Силвия Александрова на 20 години от София. Силвия е бивша художествена гимнастичка, а сега поддържа формата си с фитнес и джогинг. Изучава "Публична администрация" в СУ Климент Охридски.

Магдалена Иванова на 22 години от Велико Търново. Маги се е снимала в рекламни сесии за бански и бельо, била е модел на Бодиграфия 2008. В момента изучава Право.

Сред избраните момичета има и две от топ участничките в конкурса за Най-красива абитуриентка на Dir.BG. Това са:

Габриела Борисова на19 години София. Габи учи в Софийската гимназия по строителство,архитектура и геодезия "Христо Ботев". Висока е 169 см. и е била 4-та подгласничка в конкурса "Царица на долината на розите", 3-та подгласничка в конкурса "Мис ледено момиче", снимала е няколко професионални фотосесии за водещи модни марки.

Доника Дончева на 19 години от Шумен. Доника учи във Варна, но има и друга голяма мечта - да стане модел. Безспорната й красота, съчетана винаги с усмивка няма как да остане незабелязана.
Вижте снимки на избраните момичета тук >>

С избраните момичета ще бъдат реализирани няколко професионални фотосесии с бански костюми, които ще можете да видите в Life.dir.bg.