Като оставим настрана звездния статут, натоварения график, големите разстояния и напрежението от присъствието в медиите, това са просто двама души, които се срещат и се влюбват също като всички останали, припомнят от БГНЕС.

Ето какви са тайните на щастливата връзка според звездите: 

Личното пространство

"Тя се съобразява с мен. Мисля, че по някакъв начин пътуването помага. Можем да пътуваме заедно, а понякога сме сами. И така вече 20 години. Като се огледаш, осъзнаваш, че много малко хора около теб имат 20-годишен брак"
Дензъл Уошингтън за съпругата си Паулета Пиърсън

Да обичаш "далеч от очите"

"Не знам какво бих правила, без съпруга си. Най-малкото щях да съм емоционално мъртва. Ако си женен от дълго време, обичаш без да виждаш"
Мерил Стрийп за съпруга си Дон Гъмър

Да харесваш човека до себе си

"Постоянно ни тормозят за нашата "тайна" за дълга връзка и защо ние издържаме повече от повечето двойки в Холивуд. Преди всичко нещата, които помагат при братята срещу съперничество, важат и срещу раздяла и развод. С Труди не само се обичаме, но също така много се харесваме"
Стинг за съпругата си Труди Стайлър

Обичай човека, а не опаковката

"Харесвам Виктория заради самата нея. Щях да я харесвам и ако работеше във верига магазини. С Виктория винаги ще останем заедно като съпруг и съпруга"
Дейвид Бекъм за Виктория

Приеми различията

"Смятам, че той е моята сродна душа. Това обаче не означава, че не са необходими много усилия. Ние двамата сме много, много различни
Меган Фокс за Браян Остин Грийн