Днес започва кампанията CRAZY DAYS на eMAG, която ще продължи 4 дни и включва широка гама подбрани оферти в разнообразни категории - електроника, черна и бяла техника, стоки за дома, здраве и красота, хоби, мода и много други.

Специален фокус са стоките за малчуганите и техните родители, които избират най-удобния начин онлайн да набавят всичко нужно - от пелени и козметика, до играчки, детски колички и мебели.

Ето и някои от хитовите оферти, включени в кампанията:

  • Pampers Premium Care XXL Box- различни размери надеждни, отлично попиващи и дишащи пелени от серията с Premium качество на Pampers.

 CRAZY DAYS цена: 59,99 лв., след като се използва код Pampers25, и включена безплатна доставка

  • Робот прахосмукачка Xiaomi Mi Robot Vacuum - пести време и усилия за почистването на дома с интелигентно планиране на маршрутите и високочувствителна и прецизна сензорна система, дистанционно управление и различни режими на почистване.

CRAZY DAYS цена: 479 лв.

  • Телевизор LED Smart LG, 32" - с full HD екран, предлагащ отлична разделителна способност и живи цветове, усъвършенстван графичен процесор, HDR10, богат и многоизмерен звук и модерен изкуствен интелект LG ThinQ AI, който разпознава глас при разговор и дава препоръки за персонализирано съдържание.

CRAZY DAYS цена: 399 лв.

  • Смартфон Huawei P30 Lite - не изпускайте нито един важен или просто красив момент с широкоъгълната тройна камера с изкуствен интелект. Смартфонът е удобен и функционален, с атрактивен дизайн и мощна батерия.

 CRAZY DAYS цена: 369,99 лв.

Зимното издание на CRAZY DAYS идва с добре познатите предимства на пазаруването от eMAG*: различни методи на плащане, доставка до посочен адрес, до офис на куриер или до клон на Български пощи в цялата страна, проверка на пратката на място при доставка и отказ от договора до 30 дни за продукти, предлагани от eMAG. Може да се възползвате от офертите и в движение - с мобилното приложение на eMAG. Включете се навреме, тъй като хитовите оферти важат до изчерпване на количествата.

*Някои от изброените услуги не важат за продуктите, предлагани от Маркетплейс търговци, а други се прилагат съгласно условията за съответната категория или подкатегория продукти.