Самотната майка удиви хиляди хора с младежкия си външен вид. Блондинката Джина Стюaрт е една от финалистките на конкурса "Мис Максим 2018" в Австралия. Тя успя да отстрани стотици кандидатки, които са наполовина по-млади от нея.

Вижте снимки >>

Джина има повече от 40 000 последователи в Инстаграм. Младоликата красавица споделя, че е станала баба на 46 години и има 10-месечна внучка.

Стюaрт има две дъщери и двама синове на възраст 4, 23, 25 и 27 години.

Тя разказва, че единствената козметична процедура, на която се е подлагала, е била на гърдите и то преди 10 години. "Не използвам ботокс или филъри, защото вярвам в благородното остаряване", казва младата баба.

"Няма тайна. Мисля, че всеки човек е красив. Мразя вниманието и не го правя за това. Опитвам се единствено да покажа на жените, че не е нужно да се разкъсват една друга", допълва Джина.

"Животът е твърде кратък, за да се съдим едни други. Приемете възрастта си и телата си, това не е убило никого", апелира красавицата.

Блондинката се надява да спечели конкурса, за да може да дари наградата от 10 000 долара на приятелка, която е получила удар. Тя ще използва парите за лечение и възстановяване.