Повод за необичайния жест на Пиърс Броснан е неговото гостуване тази неделя на представление на балета "Лебедово езеро" в Софийската опера и балет.

Броснан изненада с появата си в Операта препълнената зала, а също и артистите от балета, които поздрави лично на сцената. Актьорът раздаде много автографи и направи снимки за спомен с изпълнителите. Вижте снимки >>

Джентълменското му поведение на екрана и в живота се потвърди от саморъчно написаните от него на хотелска бланка благодарствени писма. Те са адресирани до директора на театъра Пламен Карталов, до примабалерината Маша Илиева и до други представители на ръководството на театъра, с които актьорът се е запознал лично по време на посещението си там.

"Моето сърце е изпълнено с благодарност към всички вас за вашата красота и изящество, вашата страст и смелост, вашата сила на духа и тялото и преди всичко за дарения ви от Бога талант", пише Броснан в отделно писмо до целия творчески състав на Софийската опера и балет.

И допълва: "Роза за всеки, роза за всички!".

Прекрасен букет от грамадни червени рози придружава получените писма от звездата на световното кино. Той е у нас за снимките на филма "Сървайвър".

Маша Илиева ще учи Пиърс Броснан на танци >>