За Нова година той препоръчва на дамите да започнат приготовленията отсега. "Дойде моментът жените да подготвят цветовете, с които искат да посрещнат Нова година, а прическите да оставят за 31-ви. Това, което им прилича ще бъде най-модерно. Важното е да знаят, че ако ходят на планина, трябва да направят прическа, подходяща за мястото. За по официални събития прическата трябва да е по-елегантна. "Нека да изберат най-точната за тях. Тези, които остават вкъщи също да дойдат на фризьор, защото прическата носи настроение", категоричен е коафьорът.

"Всеки човек е индивидуален и смятам, че за всеки си има отделна прическа. Ако намерим най-точната за нас, няма да има нужда да гледаме този или онзи певец или артист", смята стилист Капанов.

Oсновна тенденция през 2013 г. ще бъдат естествените коси, за които поддръжката е лесна. Капанов обеща да създаде нова линия коси с дълготраен ефект, така че да се подстригваме не по-често от веднъж месечно. "Нашата задача е прическата да бъде трайна и да се прави и вкъщи с възможно най-малко средства. Трудно е навсякъде. Хората нямат пари, това е истината. Спестяванията в банките се увеличават. Хората просто трябва да пестят и да оцеляват, защото виждат, че е много трудно. Но българката винаги и в най-тежките моменти се е старала да изглежда добре", допълни той.