За една жена навярно е истинско предизвикателство да бъде романтично обвързана с прочут дизайнер, тъй като всички погледи са приковани в нея. По неписано правило от половинките на моделиерите се очаква винаги да изглеждат перфектно, най-малко защото част от работата на партньорите им е да продават красиви визии на своите клиенти. Ето защо външният вид на дамите до известните имена в модния свят се "гледа под лупа".

Любимата на Филип Плейн обаче не изпитва никакво притеснение да бъде център на внимание. Напротив, Лучия Бартоли всеки път намира начин да изненада своите последователи в социалната мрежа с все по-впечатляващи тоалети, залагащи на предизвикателни кройки, които подчертават нейния сексапил.

Вижте снимки >>

Откакто германецът официално представи жената до себе си през декември 2019 г., по време на бляскавото събитие в Берлин, отбелязващо пускането на първия му парфюм на пазара, брюнетката сякаш внимателно подбира всяка своя дреха и аксесоар, спазвайки дръзкия стил, който подхожда за ролята ѝ на гадже на Плейн, известен с ексцентричния си бранд.

Лучия и Филип Плейн

Снимка: Официален профил в Instagram

Така например преди дни Бартоли отново предизвика фурор в Инстаграм, а причината за него бяха нейни снимки по разголено облекло, оставящо съвсем малко на мъжкото въображение. На изображенията тя носи рокля с тънки презрамки и висока странична цепка, по която се редуват плътни и прозрачни ивици, разкриващи голяма част от плътта ѝ, създавайки оптичната илюзия, че около тялото ѝ се вие една-единствена черна лента. На кадрите ясно се вижда, че Лучия не носи бельо - факт, който допълнително нажежи социалната мрежа.

"Ето така чакам да пристигне мъжа ми", гласи посланието ѝ към фотографиите, на които стои на тераса, държейки чаша червено вино в ръка.

"О, Господи! Телефонът ми направо се счупи. Прекрасна си", пише неин почитател.

Лучия и Филип Плейн

Снимка: Официален профил в Instagram

"Обсебена съм от теб и тази рокля", отбеляза друг.

"Богиня", "Прекалено си сексапилна, за да бъдеш истинска" и "Направо не си от този свят" са една малка част от коментарите, редящи се под поста ѝ.

На Филип толкова много му хареса как го е посрещнала приятелката му, че също сподели една от снимките в своя акаунт.

"Направи място в собственото ни желание... Намерихме любовта си там - сред лудостта", гласят думите му към публикацията, събрала повече от 50 хил. харесвания, едно от които е на Парис Хилтън, поставила огнен пламък в коментарите.

"Обичам те!", отговори му кратко, но ясно Лучия.

Лучия и Филип Плейн

Снимка: Официален профил в Instagram