Безспорно една от любимите опции на потребителите в Инстаграм е "Ask me a question", тъй като тя ги доближава до популярните имена, на които искрено се възхищават. Чрез нея те могат да осъществят контакт със знаменитостите и да им зададат онези въпроси, чиито отговори винаги са искали да научат.

Така например, красивата Никол Станкулова преди часове реши да открехне завесите на личния си живот, задоволявайки любопитството на своите почитатели.

Вижте отговорите на Никол >>

И макар синоптичката да даде живот на дъщеря си Теа преди почти две години, оказва се, че темата, която вълнува най-силно нейните последователи, е именно майчинството. Потребителите на платформата имаха множество запитвания относно ролята ѝ на родител, а Станкулова с радост откликна на тях.

Тя сподели, че не разполага с много лично време и пространство, но малкото свободни мигове, които има, запълва с песни, танци и четене на книги заедно със своето дете. Никол признава, че появата на Теа е променила всичките ѝ приоритети, а като най-труден момент посочва първия път, в който наследницата ѝ е имала висока температура, споделяйки, че наскоро отново си е припомнила това ужасно чувство.

"Колко килограма качи по време на бременността и излязоха ли ти сртии по тялото след нея?", поискаха да разберат последователите ѝ.

"11 кг", отвърна тя, обяснявайки, че след раждането не е получила стрии, тъй като те са се появили още когато е била на 13-годишна възраст.

"За една година пораснах с 15-16 см и кожата ми не реагира добре... Живея си със стриите и гледам да не им обръщам много внимание", пише тя.

В момента Станкулова тежи 55 кг, които поддържа с упражнения у дома. Самата тя твърди, че тренировката ѝ не е нестандартна, нито прекалено натоварваща. Една от тайните за добрата ѝ фигура е, че стриктно спазва прословутото правило на французите, че след всяко хранене, човек трябва да стане от масата с леко чувство на глад.

"Мислиш ли, че си готова за второ дете?", гласи от въпросите.

"Това как се разбира?", закачливо отговори Никол, допълвайки, че ако някой знае, то трябва задължително да ѝ каже.