Тъкмо когато човек си помисли, че скоро не е чувал името на Жана Бергендорф, изпълнителката на "Самурай" изскача с неочаквана новина. Съвсем наскоро тя изненада феновете си като промени семейния си статус във Фейсбук, обявявайки, че се е сгодила.

След края на бурната си връзка с танцьора Лео, която в определен момент вдигна на крак дори полицията, певицата, чиято звезда изгря на сцената на музикалното риалити "X Factor", от което си тръгна като победител, спусна завесата над личния си живот, пазейки го далеч от светлините на прожекторите.

Вижте снимки на Жана >>

Сега обаче, най-вероятно подвластна на обзелото я щастието, тя реши да сподели с потребителите на мрежата за радостното събитие, макар да не разкрива самоличността на мъжа, пред когото е готова да застане в булчинска рокля, вричайки се във вярност.

Веднага, след като поста ѝ се появи на нейната стена в платформата за комуникация, една след друга започнаха да се редят безброй честитки от близки, приятели и почитатели.

Снимка: Скрийншот Facebook

Сред първите, поздравили я, бе Владимир Михайлов, който бе част от специално създадената за "Евровизия" група "Equinox", представила България на музикалната надпревара преди няколко години. Един от феновете на Бергендорф пък изяви желание да ѝ бъде кум на сватбата. В коментарите се включи и Йоана Левиева-Сойер, заемаща шефския пост на родната делегация на песенния конкурс.

Неотдавна Жана качи снимка с млад мъж, която разбуни духовете във виртуалното пространство. Тогава всички предположиха, че след дълго мълчание тя най-после е решила да покажа човека до себе си. Оказа се обаче, че всеобщите предположения са погрешни. По-късно родни медии писаха, че името на мистериозния господин, стоящ до нея, е Симеон Ставрев и опровергаха тръгналите слухове за интимната им връзка, подчертавайки, че между тях няма нищо повече от приятелство.

Снимка: Официален профил във Facebook