Въпреки че преди няколко дни Поли Генова си тръгна от церемонията по връчването на призовете на БГ радио като победител в категория "Изпълнителка на годината", истината е, че в миналото тя получи далеч по-голяма награда, поднесена ѝ от същите тези отличия. Именно те я срещнаха с настоящата ѝ половинка Джоузеф Шардън, за когото в началото на този месец певицата официално се сгоди.

По време на вчерашното си гостуване в сутрешното токшоу "На кафе" блондинката, която в момента е бременна с второ дете, издаде интересни подробности около годежа си, като например факта, че въпреки силната любов помежду им, холандецът един вид е поискал ръката ѝ по задължение. По думите ѝ причина за това били множеството поздравления и честитки, които двамата започнали да получават от различни точки на света преди около месец, когато тя сподели техен общ кадър в социалните мрежи, озаглавен "Младоженци", заблудил всички, че най-после са узаконили връзката си. И макар впоследствие да се разбра, че изображението е просто сцена от видео клипа към последното ѝ парче "No More", очевидно реакциите, които първоначално е предизвикало от страна на техните близки, в крайна сметка са подтикнали партньорът ѝ да падне на едно коляно, задавайки големия въпрос.

Вижте снимки от годежа на Поли >>

"Почувствал се е леко притиснат, защото започнахме да получаваме поздравления от всичките ни роднини и от семействата ни, както и от Канада, Щатите, Швейцария... буквално от целия свят. През цялото време трябваше да обяснявам, че това всъщност са кадри от видеото, но може би някой ден все пак ще е супер да се оженим... Вероятно така Джоузеф се е решил на тази стъпка", каза тя.

Генова разкри, че предложението е било изненада за нея и в началото дори е сметнала, че не е истинско.

"Като човек, който от години е в телевизията, помислих, че ми прави скрита камера. Много странно реагирах", призна тя през смях. "Заведе ме на една прекрасна тераса, намираща се на покрива на хотел, където имаше музикант, свирещ на китара, отделно имаше едни огньове, едни свещи навсякъде... Бяха ми казали, че това е комплимент от хотела и аз въобще не се замислих, че може да бъде нещо друго. След като си казахме "Наздраве" с шампанското, по едно време се обърнах и Джоузеф вече беше на колене и отваряше някаква кутия. Погледнах го много подозрително, а той ме попита: "Ще се омъжиш ли за мен?", при което аз отвърнах с въпроса: "Това шега ли е?" Изобщо не се трогнах, по никакъв начин... Просто се оглеждах дали някой не ни снима отнякъде. В момента, в който обаче го погледнах отново в очите, разбрах, че май е сериозно, защото видях в тях сълзи. Беше разчувствал, а по принцип не е от хората, които губят самоконтрол. Тогава той започна да повтаря "Кажи, кажи", но аз просто мълчах. Докато кажа нещо, синът ми Даниел взе кутията и изчезна, после се върна и започна да ми слага пръстена като корона на главата... Междувременно баща му не спираше да ме подканва да му дам отговор и така накрая казах "Да", призна Генова, допълвайки, че е осъзнала какво се е случило чак на следващата сутрин, когато се вгледала в бижуто с диамант на ръката си. Въпреки че то било специално изработено от техен приятел, оказало се малко по-широко, но тя изтъкна, че това не е проблем, понеже скоро ще го коригира.

В разговора си с Гала някогашната треньорка от "Гласът на България" каза още, че с Джоузеф са преценили, че ще бъде най-подходящо да застанат пред олтара, вричайки се във вечна любов един на друг, в края на годината, след като се роди втората им рожба, чийто пол все още отказва да разкрие. Въпреки това тя обясни, че хубавата новина за бременността ѝ е дошла съвсем неочаквано.

"Все още не знаем как се е случило, голяма изненада. Тотално непланирано е, разбрах, че съм бременна почти в средата на участието си в "Като две капки вода". Имах късмета към края на предаването да нямам особено тежки сценични задачи и успях да се справя, разбира се, с помощта на екипа и хората около мен", сподели тя.

Изпълнителката на "If love was a crime" даде живот на първото си отроче през април 2019 г. В началото на миналата годината тя призна, че партньорът ѝ не е българин и макар да не говори нашия език, има намерение да живеят тук.

Двамата се запознават преди няколко години на наградите на БГ Радио в Благоевград. Когато научава, че чака дете от Шардън, Поли държи да му съобщи новината лично и лети със самолет до него.

През месеци след появата на бебето, тя ревностно криеше лицето му, както и това на неговия баща, но през отминалия ноември в крайна сметка прецени, че е настъпил моментът да разбули мистерията, публикувайки техни снимки във виртуалното пространство.