"Спирам с футбола, искам да си почина и да обърна внимание на семейството си", заяви голмайстор №1 в родния елит Мартин Камбуров, когато през този февруари официално сложи край на своята кариера, през която отбеляза рекордните 256 попадения, отредили му специално място в историята на родния футбол. Сега, два месеца по-късно, по всичко личи, че той е мъж на думата си, понеже стриктно се придържа към своето желание. Свидетелство за това е факта, че откакто скъса със спорта, двамата с половинката му не спират да обикалят света, наслаждавайки се на времето, което прекарват заедно, далеч от познатата рутина на доскорошното им ежедневие.

Така например неотдавна те посетиха вечния Рим, а в момента се намират в слънчев Дубай, където се радват на високите температури, достигащи почти 40 °C, осигуряващи им наистина горещи емоции и преживявания, за каквито всички ние, които сме хванати в плен на променливия априлски климат у нас, можем само да си мечтаем, въздишайки тежко. За да направят престоя си незабравим, влюбените отседнаха в един от най-впечатляващите хотели, с каквито, ако трябва да бъдем честни, космополитният град в Обединените арабски емирства разполага в излишък.

Вижте снимки >>

Те се настаниха в 63-етажния "Address Downtown", разположен в самия център на населеното място, разположен недалеч от най-големия мол в света, до който могат да стигнат, възползвайки се от издигнатия пешеходен мост. Тънейки в 5-звезден лукс, настоящият бизнесмен, собственик на дърводелски цех за производство на мебели, и партньорката му, с която са заедно повече от осем години, се възползват от всички удобства на впечатляващото място, чиито гости идват от близо и далеч, за да поглезят сетивата си.

Макар комплексът, който предлага спираща дъха гледка към емблематичния пеещ фонтан, да разполага с общо девет уникални ресторантски концепции, където се предлагат различни ястия от азиатската до латино кухня, както и местни близкоизточни специалитети, Мартин и Гергана предпочитат да не стоят затворени в него, изследвайки останалите възможности, стоящи пред тях. Така те посетиха култовото заведение, намиращо се в небостъргача Бурж Халифа, пред чиито посетители се разкрива удивителна панорама към столицата на емирството, а по-късно се озоваха в друго, недалеч от него.

Снимка: Официален профил в Instagram

Разбира се, всеки миг от тяхната екзотична приказка, изпълнена с разкош, се документира със снимки, които публикуват в социалните мрежи, за да споделят изживените мигове със своите почитатели. Само че кадрите, направили наистина силно впечатление на последователите им в Инстаграм, бяха онези, показващи не обиколките им из Дубай, а отдиха им край открития плувен басейн на хотела, в който са отседнали, на които Гергана позира в бански костюми, демонстриращи извивките на тялото ѝ. Всъщност през целия им престой досега, гардеробът ѝ неизменно привлича всички погледи към нея, понеже акцентът на повечето дрехи, които облича, пада върху пищното ѝ деколте, към което нито един мъж не може да остане безразличен, запазвайки пълно хладнокръвие. Брюнетката, дарила преди две години Камбуров със син, носещ името на баща си, определено знае как да приковава към себе си всички погледи и не се притеснява да го прави. Естествено, потребителите на виртуалното пространство нямат нищо против демонстрацията ѝ на сексапил, дори напротив, от коментарите им личи, че я приемат с овации.

Снимка: Официален профил в Instagram