Как изглежда перфектното лято? Това със сигурност е въпрос, на който всеки човек би дал различен отговор. Едни биха го описали със спокойствието, царящо сред природата в планината, която предлага разходки по стръмни пътеки, излети на открито и нощувки под звездите край лагерния огън. За други съвършеният образ на жаркия сезон включва звукът на морските вълни, разбиващи се в лазурния бряг, както и приятното усещане от парещия ходилата пясък на плажната ивица, нагорещен от слънчевите лъчи. Да, както гласи заглавието на фейлетона, написан от Алеко Константинов - разни хора, разни идеали.

Ако отправим същото запитване към красивата Саня Борисова, то най-вероятно бихме установили, че тя спада по-скоро към втория типаж. За това свидетелства факта, че вече от няколко седмици актрисата обикаля българското Черноморие с корабче, наслаждавайки се максимално на топлите месеци.

Вижте снимки >>

След като в средата на вече изтичащия месец тя се върна в родината от посещението си на Париж, бившата съпруга на Ники Илиев замина директно за крайбрежието. Първата ѝ спирка, която бе и отправна точка на морското ѝ пътешествие, бе красивият Балчик. Там тя отседна в 5-звездния хотелски комплекс "Club Residence at BlackSea Rama Golf", чиито помещения предлагат на посетителите гледка към нос Калиакра.

Скоро след това звездата от "Чужденецът", "Живи легенди" и "Нокаут" сподели със своите последователи в социалната мрежа изображение, на което се намира в прекрасната Ботаническа градина на курортното селище, създадена през 1955 г. Мястото, простиращо се на 194 декара земя, е известно с колекциите си от тропични и субтропични екзоти, наред с други уникални растения и включва Архитектурно-парковия комплекс "Двореца", обхващащ сградния фонд и парковата част на бившата лятна резиденция на румънската кралица Мария в началото на 20 век.

По-късно Саня публикува кадър, разкриващ как се справя с високите юлски температури, разхлаждайки се във водите на басейн, намиращ се в Златни пясъци.

Следващата спирка по пътя ѝ бе прекрасния Созопол, откъдето тя качи в платформата фотография, показваща я седнала на ръба на корабче, с което е готова да отплава към следващите незабравими мигове на своето лято. Както и всъщност направи.

24-часовите истории, които публикува в профила си, показват, че тя вече е прекосила Бургаския залив и сега се намира в Свети Влас, където през хваща тен на борда на плавателния съд в открито море, а вечерите прекарва на местното пристаните. Именно от "Марина Диневи" Борисова качи няколко кратки видео клипа, уловили спиращите дъха цветове на залязващото слънце, които се разливат по небето и се отразяват по повърхността на водата.