Напоследък по улиците навън с хладния въздух се носи и носталгия по лятото, което за пореден път се изтече неусетно, подобно на пясък между пръстите. Чувството на тъга като че ли се усеща най-силно днес - през последния ден на месеца, отиващ си заедно с надеждата, че успеем да откраднем още няколко последни горещи мига, с които окончателно да се разделим жаркия сезон. И макар повечето хора вече да се примирили с идеята, че е настъпила есента, все още има такива, които отказват да я приветстват, съпротивлявайки се с пълна сила.

Точно като Христина Христова, по-позната на публиката като Тита, която очевидно далеч не е готова да се настрои за смяната на годишните времена. Съвсем наскоро атрактивната изпълнителка, чийто пленителен външен вид е способен лесно да подчини на волята ѝ дори най-непокорните господа, показа, че е на съвсем различна вълна. Нещо повече, тя доказа, че е напълно способна да накара края на септември да се усеща като началото на август.

Вижте снимки >>

Неотдавна изпълнителката на "Антилопа" публикува в своя личен Инстаграм профил снимка, с която разпали фантазиите на мъжката част от потребителите на платформата, карайки ги да се изпотят така, сякаш са се озовали насред горски пожар. Половинката на ММА боеца Недко Николов прекара приблизително седмица в град Силистра, където е израснала и завършила местната езикова гимназия "Пейо Яворов". Именно от там тя сподели кадъра, покачил осезаемо градусите в социалните мрежи.

Наслаждавайки се на престоя си и възползвайки се от последните топли слънчеви лъчи, блондинката реши да отиде на плаж на брега на река Дунав, като сподели преживяването със своите последователи във виртуалното пространство. Тя ги зарадва със съблазнително изображение, на което демонстрира сексапила си, позирайки легнала върху шезлонг, облечена в бански костюм на марка "Dior", който едва побиращ пищните форми на тялото ѝ.

Певицата, чиято звезда изгря с участието ѝ в предаването "X Factor", не е написала послание към поста си, вместо това просто е поставила емоджи-термометър, за да подчертае високите температури, обхванали следобеда, през който се припича. Освен това тя е забранила коментарите, както често обича да прави, откакто се събра със спортиста. Причина за това е, че много от почитателите ѝ не одобряват връзката им, започнала веднага след като Тита остави дългогодишния си приятел Викторио, с когото бе още от ученическите си години, още преди славата да я застигне.

Краят на романса им изненада мнозина, които предполагаха, че съвместният им път ще продължи още дълго. Освен това няколко месеца преди раздялата им в средите упорито се говореше, че двамата са се сгодили. Уви, истината се оказа съвсем различна. Само два месеца, след като приключиха взаимоотношенията им, започва да се мълви, че красавицата е в нова връзка, а преди малко повече от година тя сложи край на спекулациите, признавайки, че с Николов са се събрали.