Откакто преди дни февруари си отиде, оставяйки след себе си единствено пронизващ студ и хлъзгав лед, вероятно в този момент мнозина искат да намерят начин, посредством който магически да превъртят времето напред, прескачайки няколко страници от календара, пренасяйки се в разгара на топлите месеци по-рано от обичайното. За жалост обаче такъв вариант съществува само в света на киното и литературата, но не и нашия.

Въпреки това, всички хора, търсещи избавление от минусовите температури, сковали страната ни, могат да открият такова в поговорката "Когато Мохамед не отива при планината, планината отива при Мохамед", предлагаща лесно решение на проблема им. Това със сигурност биха потвърдили и семейство Месечкови, които вече изпитаха този метод, като съвсем наскоро замениха мрачната картина у нас със сияйния пейзаж на Близкия Изток, където в момента се наслаждават на горещи преживявания.

Вижте снимки >>

По всичко личи, че съпрузите не са искали да чакат пристигането на лятото нито миг повече, затова са решили вместо това да го навестят, отправяйки се към едно от местата, над които то властва целогодишно. Така преди около седмица Атанас и Кремена стегнаха багажа си и се качиха на първия самолет за екзотичния Оман, където зимата представлява мит, който никой от местното население не е виждал с очите си. Пристигайки там двойката отседна в луксозен комплекс, предоставящ на гостите си самостоятелни вили, които да превърнат престоя им в истински незабравимо преживяване. А съдейки по постовете им в социалните мрежи, то тяхното безспорно е именно такова.

В серия от публикации танцьорът и хореограф показа на последователите си в Инстаграм различни кътчета на приказната дестинация, на която с половинката му отдъхват, намираща се далеч от дома им, попаднал в плен на мразовитата софийска реалност. Възползвайки се от щедрите слънчеви лъчи там, още в първите дни те се посетиха открития плувен басейн на хотела, откъдето публикуваха няколко снимки, разкривайки на почитателите си избрани мигове от ваканцията им. Пред обектива двамата позираха по бански костюм на фона на редица шезлонги с големи чадъри, разположени между големи палмови дръвчета, над които се подават върховете на планина. Кремена демонстрира добре поддържана си фигура в плажно облекло от две части, чиято изрязана кройка разкрива съблазнителните извивки на тялото ѝ. Работата върху загара им обаче далеч не бе единственото занимание на което влюбените се отдадоха, тъй като по-късно те решиха да плават с двуместен каяк в тюркоазените води на Арабско море.

По-късно обаче те напуснаха азиатската държава, отпътувайки за Обединените арабски емирства, където към тях се присъедини още една двойка. В прекрасния Абу Даби, превърнал се в снимачна площадка на втора част на пълнометражния филм "Сексът и градът", те се настаниха в не по-малко впечатляващ комплекс, предлагащ най-различни удобства на своите посетители, спрели се на него. Компанията обаче не се задържа дълго в него, предпочитайки да се разходи сред пясъчните дюни на пустинята. Атанас сподели и видео как приготвя вечеря за жена си и техните спътници, печейки шишове на жар.