За най-слънчевия сезон тя представя водещата тенденция в булчинската рокля през лятото - цветна на цветя в светло екрю с акценти в ментово зелено, небесно синьо, лимонено жълто, кварцово розово или всички цветове, съчетани в една палитра.

Моделът от корицата, наречен Trapani (името на едно от най-романтичните кътчета на остров Сицилия), е на италианската фирма за висша мода Atelier Aimée – Haute Couture Collection 2013, представена в България от Bridal Fashion. Задължителни акценти за лято 2013 са както цветът на роклята, така и тя да бъде лека и обемна едновременно. Това се постига с естествени материи като коприна, гарза и шифон. Булката, облечена в цветове е ярка, свежа и запомняща се. Тиарата от златни рози пък е ексклузивен аксесоар от тазгодишното ревю на „Проновиас” от колекция First Love 2014.

Изборът точно Паолина да застане пред обектива на Диляна Флорентин за летния брой на списанието не е случаен. Освен, че е предпочитано рекламно лице на Брайдъл фешън като една от най-красивите и нежни омъжени дами, на първи юни Мисис България и съпругът й Христиан Петракиев имат годишнина от сватбата. През 2008 година тя се довери на Анелия Петкова и блестеше отново в тоалет на марката за приказния си сватбен ден.

Вижте снимки >>

ИЗБРАНО