Предвид факта обаче, че силиконовите импланти станаха мода, а липосукцията и махането на плаващи ребра с цел постигане на по-тънка талия - едва ли не задължителни, окото на българина започна да търси и да се възхищава на може би не толкова едрогърди, но пък за сметка на това - напълно естествено поддържани красиви тела. Кои звезди ги притежават?
Жени Калканджиева - вече 10 години бившата миска поддържа перфектно тяло, за което могат да й завидят много от нейните манекенки. Жени Калканджиева може да се справи по-успешно от всяка една от тях на снимки или на подиума, но предпочита амплоато си на бизнес дама.
Таня Илиева. Приятелката на Руши е твърдо против пластичната хирургия. "Не разбирам защо някой жени умират да имат задник вместо уста" - не се церемони манекенката пред списание Rouge. "Никъде по света няма толкова жени с пластични операции в шоубизнеса" - категорична е Таня, която при ръст 181 см тежи 55 кг и е желано лице не само за родните, а и за много чуждестранни дизайнери и рекламни кампании.
Лилана. Още като малка Лилана става гордостта на учителите си по физическо възпитание, грабвайки титлата на републиканска шампионка по художествена гимнастика за девойки. За жалост настоящата певица получава тежка контузия и се налага да се оттегли от спорта, но продължава да се грижи за перфектната форма на тялото си. Лилана е лице на няколко модни марки и е неотразима на сцената. Певицата обича да глези тялото си с различни масажи.
Райна Огнената македонка може да се похвали с темпераментно тяло, което - за разлика от тези на колежките й - не се дължи на вещата ръка на опитен хирург. Райна обожава да танцува и в последно време появите й на сцената са свързани не толкова с демонстрация на гласови данни, колкото на главозамайващи телодвижения заедно с нейния балет.
Гергана Гунчева - Мис България 2004 е перфектна, където и да се появи. Естествено е не само тялото й, но и косата, с която с право би се гордяла всяка жена. Снимки >>