Не, не става дума за онази Аврора, която се влюбва в принц Филип в гората.

Повече ми се иска да вярвам, че това е онази Аврора, която Омир облича в багрите на утринното небе.

Същата онази шафранодрешна, пурпурна, златнопръста богиня, която сутрин носи светлината на хората и боговете.

Същата онази Аврора, която изплува из морските дълбочини, впрегнала двата си коня Лампос и Фаетон, за да подкара звездите и пропъди тъмнината, и с розовите си пръсти да отвори небесните порти пред Слънцето.

За същата тази Аврора Вергилий казват, че е похитителка - героиня на четири любовни романа.

Капките утринна роса са нейните сълзи.

Красиво, нали?

Не е случайно, че богинята на зората е име на една от най-изисканите и красиви колекции - "18KT GOLD & DIAMONDS AURORA COLLECTION", на най-изящните бижута в света, носещи сърцето на самото изкуство - FREYWILLE.

Ако трябва с една дума да опишем колекцията, тя ще е деликатност.

Всъщност това е най-деликатната и нежна FREYWILLE колекция от 18 каратово злато, скъпоценен емайл и диаманти.

Изключително женствена с елегантни, минималистични линии, тази серия напомня на капки чисто злато, перфектно допълнени от скъпоценни камъни емайл, върху нежна и блестяща златна верижка.

Женствени като самата зора.

Колието с дълга верижка е един от емблематичните модели в колекцията. Неговият изчистен дизайн го прави идеалният завършек за всеки аутфит.

Също така, ако си фен на напластяването на колиета едно върху друго, дължината на това ти позволява да го носиш като повече от едно колие и помага всеки изчистен тоалет да изпъкне.

Снимки: FREYWILLE

Второто бижу в колекцията е деликатна гривна тип "верижка", която свързва в едно изрисуван ръчно, скъпоценен емайл със златен, кръгъл елемент в своята централна част. Бижу, създадено да добави разкош към всичко, което облечете, по един ненатрапчив, дори леко минималистичен начин.

Снимки: FREYWILLE

Обеците от колекцията "AURORA" са висящи, с фокус върху основни елементи от колекцията - златни кръгове и ръчно изрисуван емайл, в обков от 18 каратово злато.

Снимки: FREYWILLE

В серията "AURORA" можеш да избираш мотиви с дизайни, от някои от най-емблематичните колекции на марката: "Клод Моне - Orangerie", "Густав Климт - Adele Bloch-Bauer & The Ultimate Kiss", както и "Фридрих Хундертвасер - Street Rivers & Imperial".

Повече от 60 години неустоимите бижута на марката са израз на артистичност и неповторим дизайн за тези, които ги носят, като FREYWILLE никога не забравя, че силната и съвременна жена живее активно и има нужда от бижу, което да може да носи както в ежедневието си, така и когато иска да бъде "звездата на вечерта".

Затова в тази "AURORA" марката е съчетала онази хармония между елегантност и минимализъм, между характерност и премереност.

Всяко едно от бижутата в колекцията е изработено в 100 стъпки, в рамките на 2 до 5 дни, ръчно, от виенски ювелири и дизайнери, които сътворяват самата душа на FREYWILLE - радост от изкуството и страст за дизайн.

Снимки: FREYWILLE