аdidas Originals представя най-новата си маратонка, Deerupt - съвременна интерпретация на наследството на adidas, реализирана чрез радикално нов външен вид. Едновременно минималистичен и дързък, силуетът поглежда към архива за вдъхновение за мрежестия си дизайн, докато дебютира с нов профил, който остава неоспоримо adidas.

adidas

Вдъхновен по равно от градоустройството, архитектурата и естествените феномени, Deerupt поставя решетката в основата на дизайн принципите си. Първоначално представена в силуетите за бягане на adidas от 80-те години на миналия век, като ключов елемент на моделите обувки New York и Marathon Training, днес мрежестият дизайн е разпрострян така, че да обгърне цялата обувка. Когато се развие до преувеличени пропорции и се инжектира електриков цвят, мрежата се трансформира в дързък съвременен визуален мотив.

adidas

Непрекъснато играейки със самата мрежа чрез текстури, слоеве и различни перспективи, подвижният, вдъхновен от обувките за бягане дизайн, предлага ултралека конструкция с текстилна горна част, покрита с еластична мрежа.

Отвътре зони с пяна, формовани по подплатата на обувката, осигуряват максимална степен на напасване, като фиксират крака в обувката, създавайки стабилна поддръжка. Резултатът е продукт с наистина уникално предимство: обувка, която се напасва, за да осигури максимален комфорт.

Deerupt се лансира в цветовата комбинация Solar Bird, комбинация от два емблематични тона за adidas: Solar Red (слънчево червено) и Bluebird (гълъбово синьо). Проектиран със силна визуална идентичност - изчистена естетика, осигуряваща максимално въздействие.

Силуетът Deerupt може да намерите в магазини District или онлайн на www.districtshoes.bg