Нина Добрев, която грабна наградата за любима актриса в научнофантастичен/фентъзи сериал на "Изборът на тийнейджърите", както и наградата за целувка с Иън Сомърхолдър, избра къса рокля на Зухаир Мурад.

Вижте снимки >>

Лиа Мишел сложи рокля на цветя в синьо и червено на "Monique Lhuillier". Рита Ора грейна с червен костюм "Макс Мара" и розова коса. С шарена коса, но в лилаво и зелено, се появи и Бритни Спиърс. Тя пък се облече в бяла рокличка на "Микаел Д".

Със зелена рокля с ресни на "Herve Leger" беше Виктория Джъстис. Джордана Брустър позира в рокля на Уляна Сергеенко. Сара Хайленд се довери на "Кристиaн Сириано", Клои Морец облече Gucci, а Шей Мичъл избра черно-бял тоалет на "Версаче".

Наградите, които бяха присъдени за 17-и път в Лос Анджелис, подкрепиха новия сериал "Империя", отдадоха почит на покойния Пол Уокър от "Бързи и яростни 7", както и на Бритни Спиърс, съобщи Асошиейтед прес.

"Бързи и яростни 7" беше един от големите победители на вечерта, като спечели наградите за най-добър екшън и най-добър актьор в екшън - Пол Уокър.

"Духът на Пол Уокър е тук с нас", каза Вин Дизел, приемайки наградата за любим екшън филм.

Той поздрави "много специалния зрител" сред публиката - дъщерята на Пол Уокър Медоу, пише БТА.

"Уан дайрекшън" спечелиха осем награди и така могат да се похвалят с общо 23. Тъй като са на турне, любимците на тийнейджърите благодариха чрез видеозапис. Статуетките им във формата на сърф тази година са за любима група, любима лятна музикална звезда, любима песен, любима любовна песен, любима парти песен, любимо турне, любимо селфи. Те изместиха и бившия си колега Зейн Малик в категорията за сексапил.

Хип-хоп драмата "Империя" спечели наградата за ново телевизионно шоу. Няколко награди получи и "Игрите на глада: Сойка присмехулка - част I", включително и за най-добър актьор в научнофантастичен/фентъзи филм за Джош Хъчърсън. "Игрите на глада: Сойка присмехулка - част I" спечели и наградата за най-добър научнофантастичен/фентъзи филм. Любимата драматична киноактриса на тийнейджърите е Клоуи Грейс Мориц, а любим драматичен актьор е Скот Истууд.

"Дневниците на вампира" с Нина Добрев отново спечели наградата за любим научнофантастичен/фентъзи сериал.

Любимият филмов дебютант е Кара Делевин. Чанинг Тейтъм спечели наградата за любима лятна кинозвезда, а Елън де Дженерис - за любим комик. Любимият филмов злодей на тийнейджърите е Бела Торн в "Загубенячка".

Бритни Спиърс получи наградата за модна икона. Тя я посвети на синовете си Шон Престън и Джейдън Джеймс, както и на племенницата си Лекси.