Това твърди източник на австралийското списание "New Idea". Британските медии веднага тиражираха новината на първите си страници. От Двореца Кенсингтън отказаха коментар, а близък до кралското семейство я отрече.

Вижте снимки на Мария-Олимпия и Хари >>

Според източника, британската принцеса Беатрис, братовчедка на Хари, го запознала наскоро с Мария-Олимпия и оттогава те са се виждали няколко пъти. Двамата планирали ски ваканция в Швейцария преди Великден.

"Хари е хлътнал, поразен е от нея", казва още източникът.

Той дори добавя, че братът на Хари - принц Уилям, и съпругата му Катрин много я харесали.

Родената в Ню Йорк Мария-Олимпия е дъщеря на гръцкия принц Павлос и на принцеса Мари-Шантал, дъщеря на бизнесмена Робърт Милър. Тя има четири по-малки братя. Един от кръстниците на Мария-Олимпия е бащата на принц Хари – принц Чарлз, пише "GRReporter".

Тя учи актьорско майсторство, история на изкуството и фотография в Лондон, но иска да прави кариера в модата. Тя вече беше на стаж в "Dior".

Семейството често споделя снимки от разкошния си живот в социалните медии. Голяма част от времето си прекарват на Бахамите. Това, че е принцеса, очевидно не я спира и Мария-Олимпия постоянно публикува снимки по бански (вижте в галерията).

Принц Хари се срещаше дълго време с адвокатката Челси Дейви и с манекенката, преквалифицирала се в актриса, Кресида Бонас.