Освен това актрисата, която скоро ще навърши 50, споделя какво е да си капризен по отношение на ролите, които избираш и защо майчинството е по-важно за нея от правенето на филми.

Вижте снимки >>


Джулия казва за себе си, че като млада е била "егоистична малка лигла, която тича наоколо и прави филми".

"Когато си мисля какво прави живота ми моя живот и какво има смисъл, и какво ме топли, това е той. Всичко идва от там", казва Джулия за съпруга си Дани Модър.

Джулия и Дани са женени от близо 15 години и са работили заедно над няколко филма, в това число "Мексиканеца", "Тайната в техните очи", "Обикновено сърце".

Когато не работи, Джулия си е вкъщи и се грижи за 12-годишните близнаци Хейзъл и Фин, и 10-годишния Хенри. "Ако днес не бях тук, щях да карам децата си към училище", споделя Робъртс пред списанието.

През последните години с отдадеността на Робъртс към семейството ѝ, тя направи крачка назад и намали участието си във филми.

Тя е доволна от това, което е постигнала в кариерата си и вече не търси роли, а чака да види какво ще се появи на хоризонта.

"Има страхотни неща, които съм направила и бих се радвала да направя още по-страхотни, разбира се, за да впечатля съпруга ми и децата ми", допълва Робъртс.