Изглежда, че Тала Аламудин е красива и модерна като сестра си. Папараци са успели да я заснемат с кожено яке, минижуп и чанта Moschino.

Вижте снимки >>

Въпреки че ги дели огромно разстояние, явно Амал сестра ѝ са много близки, защото за сватбата с Клуни булката решила да не се възползва от услугите на асистентка, за да се приготви за събитието, а се е доверила на Тала.

42-годишната хубавица живее в Сингапур и има две дъщери. До преди няколко години тя бе омъжена за ливанския бизнесмен Наги Хамиех, но от миналата година тя си има италиански съпруг, който също е безнесмен. Преди да се омъжи Тала се е подвизавала в Ню Йорк, а преди това е завършила американския университет "Ричмънд" в Лондон.

Тя е доста авантюристично настроена и обича да експериментира с екстремни спортове, пътешествия, езда и какво ли още не.

Наскоро звездната сестра пусна свой собствен моден бранд "Totally Tala", а по-малката ѝ се сестра е голяма почитателка на дизайнерската работа на Тала и вече е забелязвана да носи дрехи от новата марка.