Познанството на човека и изкушението съществува още от зората на времето... Всъщност, ако трябва да бъдем напълно точни, връзката им датира почти от създаването на Едем, когато Ева се е поддава на неговата омайна власт, откъсвайки забранения плод от ябълковото дърво - провинение, навлякло на двама им с Адам божия гняв, което в крайна сметка довело до прогонването им от Райската градина.

И до днес обаче съблазънта върви редом до хората по житейския им път, като тяхна вярна спътница, опитвайки се с всички сили да ги накара да кривнат от него. Тя, разбира се, има много форми и различни лица, а в модните среди у нас един от образите ѝ несъмнено е Алекс Петканова, която мнозина определят като превъплъщение на самия грях.

Вижте снимки >>

Сега, преди един от най-светлите празници в годината, бившата съпруга на Лудия репортер от малкия екран, за пореден път доказа, че репутацията ѝ съвсем не е напразна. Наскоро тя сподели в своя личен Инстаграм профил галерия от прелъстителни кадри, които със сигурност накараха мъжката част от последователите ѝ в платформата да пожелаят да съгрешат, без да мислят за последствията от своите намерения. Бившата участничка от предаването "VIP Brother" качи във виртуалното пространство изображения от снимачната площадка на последната ѝ фотосесия, в която позира пред обектива в бански костюми от две части, разкриващи примамливите извивки на тялото ѝ. Може да се каже, че тя определено покачи сериозно градусите в платформата, демонстрирайки добре поддържана и стегната фигура, за каквато много дами мечтаят да притежават.

Застанала пред стена, на която се прожектират снимки на морско дъно, риалити звездата заема предизвикателни пози, показвайки дизайна на плажното си облекло от всеки възможен ъгъл, пленявайки зрителя, чиито очи трудно могат да се откъснат от нея.

Доказателство за това е факта, че публикацията ѝ е харесана от над 22 хиляди души, много от които изписаха редица ласкави думи за нея, сравнявайки Алкес с природна стихия. Някои от тях я наричат ураган, други - горски пожар. Измежду всички коментари обаче се открои един, в които нейна почитателка прояви завидно чувство за хумор, обръщайки се към партньора си с думите: "Ако гледаш това, да знаеш, че ще те убия", а после добави: "За по-сигурно ще те отбележа".

Наскоро някои родни медии писаха, че след раздялата си със своя съпруг, Алекс има нов мъж до себе си. Както става ясно в статиите, причина за това твърдение е сянката, която се вижда на повечето от кадрите от скорошно нейно пътуване до Турция, публикувани като 24-часови истории в интернет. Дали обаче това е така, не е напълно ясно и единствено времето ще докаже правотата на думите им.