Пред детските лекари се редят опашки. На излизане майките омърлушени се отправят към близката аптека.

Сиропчета, парацетамоли, витамини, антибиотици, какво ли не.... Добре, че лекарите, в съзвучие с новите медицински тенденции, вече предписват и пробиотици. Но как да се ориентираме сред всички кой е най-подходящ, действащ и без каквито и да е странични ефекти за здравето на нашите деца?

Наскоро на пазара се появи нов български продукт - КОКИЧЕ. Той комплектува най-успешното мултивитаминно сиропче за деца със специална детска формула на получилия вече популярност у нас и зад граница растителен пробиотик GLB44. Той е изолиран от българско кокиче и отгледан в сок от био зеленчуци. Щамът е един от над 300-те щама на Лактобацилус булгарикус (Lactobacillus bulgaricus) - българската млечнокисела бактерия, известна в цял свят и доказала от векове своите здравословни и напълно безвредни свойства. Мощното му бактерицидно въздействие срещу патогенни бактерии е доказано от най-престижната медицинската лаборатория в Харвард.

Кокиче е подходящ срещу вирусни и бактериални инфекции, успешно възстановява баланса на чревната микрофлора, подпомага имунната система. Комбинацията с детски витамини спомага за бързо възстановяване и укрепване на детския организъм.