В последните два епизода (31 и 32) на сезона на комедийния сериал на TV7 „Сутрешен блок”, които зрителите ще видят в четвъртък от 20:00 ч., гастролира цяла звездна компания.

Кака Лара, която играе омразната на всички и най-вече на Тодор Колев стара водеща на „Сутрешен блок” – Ирена, се завръща. Отново се появява и Джина Стоева, която пак става любимка на Кети, след като за кратко се е подвизавала с друга фамилия. Джина обявява в ефир, че е разведена и бременна от сигурно бъдещия си съпруг, а ботевградската миска няма как да не последва идола си и разбира, че също очаква дете.

„Много ми е приятно, че ме поканиха да участвам в още един епизод”, каза Джина Стоева по време на снимките си за сериала. „За мен това е ново преживяване, но чудесният екип ми помогна да се справя.” Всички на снимачната площадка останаха възхитени от лекотата, с която Джина се държеше пред камерите, и се питаха дали „Сутрешен блок” няма да даде старт на актьорска кариера за нея.

Кети и Джина обаче съвсем не са единствените с радостни новини в редакцията. Сексапилната DJ Марияна „Mari Niko” Николова влиза в ролята на новата синоптичка, която се оказва бременна от продуцента Хаджибеломорски.
Самият Хаджибеломорски от своя страна е тласнат до ръба, когато разбира, че и Мами (в ролята Нели Топалова) чака дете. 

В същото време Бени се готви да посрещне 30-ия си рожден ден без подобна радост и любов в живота си, изоставена дори от верния си котарак Марсел. Пацо подготвя изненада, за да я развесели, но след като на партито цъфва сестра й Надя (Диана Любенова), която е пълна нейна противоположност, редакторката на „Сутрешен блок” съвсем се отчайва. Отговорът на въжделенията й сякаш се материализира в лицето на стария ни познайник Мартин (в ролята - Дидо от D2), който заради нея се е променил напълно и е готов да се бори за вниманието й.