Вдъхновената от свежия пролетен интериор, аудиторията се наслади на специалната колекция “Notte”, която се състои от официални рокли и аксесоари. Елегантната линия рокли бе представена от едни от най-известните български актриси като Саня Борисова, Силвия Лулчева, Рая Пеева (спечелилата преди броени дни Икар за дебют), Снежана Макавеева, Дария Симеонова и Лилия Маравиля от предстоящата премиера на постановката „Тирамису”.

Вижте снимки >>

Гостите станаха част от уникалния по рода си уъркшоп, на който ландшафтният дизайнер Ралица Владимирова от флорално студио „Обича ме, не ме обича” предаде своите знания по аранжиране на цветя.

“Notte” представя хроматична палитра с топли, наситени цветове на летни плодове и цветя , пишат от модния сайт ViewSofia.

Ризи

Вариации по темата за ризата, в които тя се превръща в тишърт, блуза или топ с панделка. Но винаги от естествена коприна ‘crep de Chine’, изтънчена и ефирна, в два цвята бяло-червено или бяло-синьо рае или малки графични принтове, напомнящи за силуета на платно, са трансформирани и пропити с морски градски нюх. Комбинират се с деним във вълнуващи нови спортни-шик интерпретации: гащеризони с широки крачоли, поли-панталони, чарлстон. Аксесоарите са малки чанти и сандали на платформи в ярки цветове.

Рокли

Мини-рокли, включително мини варианти като гащеризон, изразяващи персоналност: ярки цветове в оранжево или лилаво, в свободно падащи, драпиращи се форми, тотално черно с разкриващи цепки и кожени детайли. Аксесоарите играят второстепенна роля тук: чанти и клъчове в кожа и златисти цветове, сникърси с ламинирани акценти, добавени за контраст и осигурявайки модерното чувство за по-лежерно неформално облекло.

Спортни дрехи

Ключовите елементи от спортния репертоар – парки, якета-ризи, джогинг панталони и гащеризони – поддържат удобството си благодарение на включването на деконструирани кройки и използването на свободно падащи материи. Те разкриват одухотворено градски-шик настроение благодарение на умелото шивашко производство, внимателната изработка и неочакваната комбинация с романтични елементи – например бродерия върху блузи, шорти и блузи с волани.

Аксесоарите играят важна роля в хармонията при съчетаването на различни и контрастиращи елементи: овърсайз чанти или чанти с вериги върху презрамките, кожени сандали с цилиндрични токчета или плетени или сандали с плетени или от набук платформи. Хроматичната палитра включва вариации от оптично бяло до естествени тонове – слонова кост, екрю, ванила, шампанско, пустинен пясък, коноп, кожа – осветени от кобалтово синьо и лимонено жълто, маслинено зелено и коралово червено за аксесоарите.