Освен че вече е на "ти" с актьорската професия, Ромина Андонова може да стане професионален стстезател по бокс, а актуалната Мис България Ваня Пенева се подвизава като журналист, пише Монитор.

Мис България 2010 Ромина Андонова се раздели с тежестта на короната, но скритите й таланти позволяват да направи същото и с модния подиум. Ромина с лекота може да печели, раздавайки крошета на ринга като боксьор. От две години тя е сред любимите ученички на Борислав Бояджиев, под чиито надзор се готви и Тервел Пулев. „Ако я пусна на състезание, ще бие половината ни национали в женската категория”, категоричен е треньорът. Мечтата му да види красавицата като шампион обаче бе нокаутирана от планирано майчинство. Ромина и футболистът на „Левски” Дарко Тасевски чакат момиченце, което ще се появи на бял свят през август.

Биляна Йотовска разви на пълни обороти кариерата си на клубна танцьорка. Йотовска все още не се е отказала от идеята да доразвие триумфа на цветове и атлетични форми в еротична фиеста от типа на Victoria’s Secret. От близо половин година обаче ентусиазмът на Биляна Йотовска преля в детски парти център. Половинката на културиста Митко Димитров се е заела изцяло с мениджмънта, програмата и интериора на мястото. Често се подвизава като аниматор и собственоръчно гримира малчуганите като приказни герои.

Мис България 2011 Ваня Пенева застана зад доста каузи, но най-присърце взе „Преоткрийте красотата на четенето”. Дни преди да предаде короната на следващата Мис България студентката по българска филология не спира да лобира за завръщане към домашната библиотека. „Това е начинът малките да растат по-интелигентни, възпитани и щастливи. Моите слушатели много си паднаха по книжката „Малкия Никола”, сподели брюнетката в интервю. Близкото си бъдеще Ваня Пенева вижда в журналистиката и към момента учи занаята в светския отдел на ежедневник. Тя обаче се цели към отразяването на социални теми или парламентарни сблъсъци.

Вижте снимки на моделите на подиума и извън него >>