Всички булки могат да заложат на леките материи и моделите, разкриващи красотата на женското тяло през лятото, показват Саня и модел на Визаж в ефектни фотоси. Булчинската мода през този сезон е вдъхновена изцяло от женственото излъчване и разкрива разнообразие от модели, носещи допълнително романтично настроение на сватбения ден.

Силуетите са преди всичко женствени, като преобладават дългите рокли. Линиите са различни – конусовидна, тип “русалка”, “балон” или А-линия. Новост са т.нар. две поли – долната част на роклята буквално се състои от два пласта, подобно на къса пола облечена върху дълга, като най-често те са изработени от  прозрачен тюл. Този модел е изключително подходящ за дамите с по-пищни форми, тъй като обемът ги прикрива.

Материите са леки и ефирни – коприна, тюл, органза и дантела, поднасящи на булките комфорт през топлите дни и създаващи усещане за въздушност.

Дизайнерите отиват далеч отвъд традиционните за булките бледи нюанси и налагат по-голямо разнообразие в избора на цветове – от загатнато сребро и синьо до ярко зелено, лилаво, кайсия и руж.

Точките
това лято присъстват осезателно в дамския гардероб, но сега и дизайнерите на булчински облекла са завладяни от закачливата нотка, която придават. Булчинските рокли са украсени както от малки точици, така и от големи кръгове в нюанси на основния цвят на роклята.

Тази тенденция започнала през пролетта се задържа и този сезон. Нежна дантела покрива цялото деколте и преминава в полуръкави или обгръща подобно на шал само едното рамо, а другото остава открито. Надолу роклята следва естествената линия на тялото и е изцяло покрита с красива дантела.

Флоралните декорации са запазена марка на булчинските рокли. Изключително стилна е дългата бяла рокля без презрамки, украсена с бродерия в черно, покриваща само горната част. Друг вариант е семпла бяла рокля до коленете, покрита с тюл, като акцент е колан на талията в друг цвят и бродерия върху долната й част в същия нюанс.

Бели перца, които се полюшват при движението на булката, също носят романтично излъчване. Някои от дизайнерите постигат с тях допълнително обем на долната част на роклята, а други ги поставят на раменете.

Вижте снимки >>