Тя ще спечели: ексклузивна фотосесия, грим и прическа от най-изявените модни специалисти, ваучър за пазаруване от хитовата модна марка H&M и купонджийска вечер с фреш фроузън коктейлите на Boutique Lounge Bar! Кои от кандидатките събраха най-много гласове за месец май

можете да видите тук >>

Всяка една от финалистките печели награда от първия български бренд за експресен маникюр и педикюр "Manicure Impress" - ваучър на стойност 10 лв и карта за 10 % бонус. Станциите с логото на "Manicure Impress" в МОЛ София и Сити Център София създават уникално изживяване за всеки, на достъпна цена, в най-удобното време и висок стандарт. Победителката пък ще се наслади на услугите на "Manicure Impress" с ваучър на стойност 50 лв и карта за 10 % бонус.

Да се избере сред 20-те изключително красиви момичета не е никак лесна задача. Тя е поверена в ръцете на компетентното жури, състоящо се от: коафьорът на звездите Жоро Петков, който покори и българския книжен пазар с албума си „Косата днес. Стъпка по стъпка с Жоро Петков“, топ гримьорът на ProFace Пепа Стоянова, на която дължат прелестта си някои от най-запомнящите се визии на Златка Димитрова, Николета Лозанова, Вили Сечкова, марката, чието влизане в България предизвика свръх силни емоции у всички фешън маниаци – H&M, фотографът на Hammer Studio Георги Божиков, носителката на титлата Мис България 2007, един от най-предпочитаните топ модели у нас Юлия Юревич, Теодора Колчева - собственик на култовото заведение в центъра на София Boutique Lounge Bar и главният редактор на Life.dir.bg Райна Деницова.

Ако живееш за модните тенденции,ти също  имаш възможност да преживееш бляскави моменти с конкурса на Dir.BG през месец юни. За да участваш в конкурса Харесай страницата ни във Facebook Мода 24х7. Всяко момиче над 18 години има шанса да бъде сред селектираните момичета, от които ще изберем победителката в конкурса „Стани модел за един ден” за месец юни! За да попаднете сред избраничките, трябва да качите ваша снимка в  Мода 24х7. Победителката за месеца ще бъде избрана от 20-те момичета, които съберат най-много Харесвания. За нея ще гласува компетентното жури, съставено от нашите партньори – модни експерти с дългогодишен опит в областта на модата и стайлинга.

Момичето на месеца ще представи със страхотна фотосесия най-актуалните визии в облеклото, грима и косата през летните месеци. Всички останали пък ще могат да се информират за горещите тенденции в модата от най-добрите специалисти в областта, наши партньори в конкурса.

Участвай в конкурса на Dir.BG Стани модел за един ден!