Diplomat Plaza Hotel & Resort, гр. Луковит подкрепя и се присъединява към инициативата на Дир.БГ да бъдат отличени и поощрени най-красивите, стилни и грижещи се за своето тяло и външен вид млади жени – българските абитуриентки от випуск 2012 г.

Вижте повече за Diplomat Plaza Hotel & Resort >>

За всички свежи, красиви и изпълнени с очаквания млади момичета пред прага на студентския и професионалния живот е конкурсът на Дир.БГ за Най-красива абитуриентка на 2012.

Вижте някои от последните участнички в конкурса >>
Вижте някои от първите участнички в конкурса >>
 
Вижте всички участнички в конкурса на Дир.БГ в страницата ни във Facebook!

Ти също имаш шанса да станеш Най-красивата абитуриентка на 2012! Качи своя снимка на стената на страницата ни във Facebook Конкурс за Най-красива абитуриентка. Абитуриентката, която събере най-много Харесвания до 15 юни, ще стане Най-красивата абитуриентка на 2012 година.

5-те момичета с най-много Харесвания ще спечелят ваучъри на стойност 20 лв. от първия български бренд за експресен маникюр и педикюр "Manicure Impress". Станциите с логото на "Manicure Impress" в МОЛ София и Сити Център София създават уникално изживяване за всеки, на достъпна цена, в най-удобното време и висок стандарт. Освен SPA уикенд в Diplomat Plaza Hotel & Resort, победителката ще спечели и козметика от Jericho България.