Вероятно винаги сте си представяли как изглеждате – като приказна принцеса, гръцка богиня или романтична фея. Ето че е дошло времето да превъплътите този образ в живота. Най-добре е да не се опитвате да изглеждате коренно различно от обичайното, а да подчертаете индивидуалността си, съветва списание "Булка". Фотосесията в списанието представя най-новите модели булчински рокли, заснети с неподражаемо майсторство от Диляна Флорентин, пред чийто обектив застава от Михаела Бориславова от Ивет Фешън.

Вижте снимки >>

На каква рокля да се спрете ако сте:
Класическа
-
От пръв поглед ще се влюбите в роклята с А-силует от матова коприна, ще бъдете във възторг от дългите ръкавици и перлените украшения. Или тоалет от органза и шал, обсипан с малки перлички. И разбира се, воал, обкантен с бяла коприна, украсена с малки цветчета. Нищо няма да отива повече на косите ви от блестяща тиара.

Естествена
-
В деня на сватбата си искате да бъдете ангел, излъчващ невинност и сияние. Мечтата ви е права рокля от шифон, обикновен модел с А-силует от органза или пък елегантна дреха от бял лен. Може да разпуснете косата си и да я обсипете с цветчета, да я вържете в ниска опашка или да я прикрепите с гребен. Обуйте украсени с розички сандали. Бижутата са скромни – обици с перли, тънка верижка и венче от полски цветя, които подчертават руменината ви.

Примадона -
Обичате шумолящи рокли, вълнуват ви чувствените движения. Обожавате тоалети, разкриващи шията и раменете ви – дълбоки деколтета, открити гърбове. Падате си по ефектни цветове и незабравими детайли. Роклята ви е достойна за истинска кралица. Тя трябва задължително да бъде с пищна пола от тафта или коприна.

Романтична -

Идеалната сватбена рокля трябва да е също толкова нежна, колкото вас – в стил „Ампир“ или силует „Принцеса“, от струящ жоржет, коприна, дантела или въздушен шифон. Обкръжете се с нежни въздушни тъкани. Изберете кремаво или слонова кост. Приберете косата с диадема, като пуснете свободни няколко къдрици. Аксесоарите ви трябва да са лични – бабините обици, маминото колие или гривна, подарена от баща ви.

Оригинална -
Вариант за вас е тесен модел, цветя в косите и тънко колие. Кокетна рокля с пищна пола, къси ръкавици, бели слънчеви очила и кабриолет от 60-те – такава комбинация е напълно във ваш стил. Сложете всеки аксесоар, който ви харесва.

Модерна -

На сватбата си трябва да изглеждате като слязла от подиума. Съвременните тъкани и силуети, модните детайли и аксесоари, стилната прическа и грим – може да демонстрирате всичко това на сватбата си.