Актрисата облече в рокля от брюкселска дантела в японски стил, в актуалния за сезона цвят визон на дизайнер Нури Димитрова за NUR Atelier.

Вижте снимки >>
Вижте повече за тенденциите в булчинските рокли през зимата >>

В интервю за списанието тя споделя, че за нея най-важните неща в едно семейство са: "Единството и подкрепата. Верността и взаимността." Актрисата е била омъжена за режисьора Стоян Радев, от когото има син Богдан, а в момента живее със сегашната си половинка - сценариста Александър Чобанов, от когото очаква второ дете.

Ана е категорична, че разговорите за работа нямат място у дома. "Актьорската професия е голяма привилегия, защото дава възможност да избягаш от себе си за няколко часа. Но след спектакъл животът продължава какъвто си го оставил. Не съм от актьорите, които продължават да играят след представлението. За мен двата свята са напълно разграничени и не ми допада мисълта да ги смесвам."

Ана завършва актьорско майсторство през 2000г. в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Стефан Данаилов, а дебюта си на сцената прави 3 години по-рано с ролята на Ана в пиесата на Горки „На дъното“ в Народния театър, където играе и до днес. Сред филмите, в които участва са „Писмо до Америка“ (2001), донесъл й наградата „Невена Коканова“, „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде” (2008), „Мисия Лондон“ (2010) и др. Последното й участие е в сериала „Четвъртата власт“.

Изпратете вашите страхотни снимки от деня, в който казахте "Да" на своята половинка в конкурса на Dir.bg „Незабравимата сватба“. Може да спечелите домашен робот за почистване IROBOT ROOMBA 620, който да ви помага в домакинската работа.