Вчера американските медии съобщиха новината, че модната марка за дамско бельо е решила да не подновява договора за един милион долара на австралийската манекенка. Запознат източник разкри, че Кер "има трудна репутация", без да разкрива повече подробности. Изданията твърдят, че Кер не е източник на много продажби за Victoria's Secret като колежките й Кандис Суанепол и Алесандра Амброзио.

Въпреки това скандалната информация беше отхвърлена от президента на бранда. "Миранда Кер е един от най-добрите модели в историята на бизнеса и е едно от най-популярните ни момичета. Тя е съвършен професионалист. Всякакви слухове за обратното са напълно неверни", увери той.

Разек обясни още, че семейните ангажименти на 29-годишната красавица със съпруга й Орландо Блум и сина й Флин няма да й попречат да се включи в модното шоу в Ню Йорк през ноември. "Нейните ангажименти я отдалечиха от нас през последните няколко години, то тя винаги ще бъде част от нашите ангели", успокои президентът на Виктория Сикретс.