В шоурума на Hitachi отбраните гости аплодираха някои от най-красивите родни моделки, сред които няколко носителки на титлата "Мис България" - Габриела Василева, Ваня Пенева и Юлия Юревич.

Вижте снимки >>


Това е второто самостоятелно ревю на София Борисова за тази година, а през 2013 година тя ще чества 20 години от създаването на модната си марка Romantika Fashion. През март 2013 тя ще заснеме фотосесия, представяща тенденциите в официалните и абитуриентските тоалети за сезона с победителките от модния конкурс на Dir.bg "Стани модел за един ден" за октомври, ноември и декември 2012, януари и февруари 2013 година.

The Flowers by Sofia Borisova e вдъхновена от настроението, което излъчват цветята и техните листа. В дрехите дизайнерката влага своите емоции, като във всеки тоалет под различна форма присъстват цветята. Наслагването на дантела върху дантела е новото в тази линия. Хит в колекцията са ризи и дантелени панталаонки, съчетани с вталени сака или дълги поли. Богатите тюлени поли и феерични рокли не отсъстваха от колекцията и този път.

Да се насладят на ревюто дойдоха Мира Добрева, Радост Драганова, Камелия Воче, Елвира Георгиева и съпругът й, Мисис Баба Капка Амзина, Петя Велкова, попфолк дивата Теодора.