Анджелина Джоли направи паметна поява на наградите Оскар, облечена в дълга черна рокля на Версаче. Зашеметяващата цепка на тоалета изкушаваше красавицата постоянно да показва дългия си крак. Снимките и видеата от събитието се превърнаха в мания в интернет пространството, а много звезди започнаха да се шегуват със случката, показвайки бедрата си подобно на Анджелина.

През 2012 г. Майли Сайръс отряза дългата си коса и така окончателно скъса с имиджа на примерната си тийн героиня Хана Монтана. Късите прически станаха хит и красяха главите на Алиша Кийс, Риана и Ан Хатауей през годината.

По време на предизборните дебати в САЩ Мишел Обама и Ан Ромни се появиха в тоалети с еднакъв яркорозов цвят. Те обаче не бяха на един и същ дизайнер. Мишел бе облечена в модел на Майкъл Корс, а Ан бе заложила на рокля от Оскар де ла Рента.

През годината новите двуцветни модели на Стела Макартни станаха хит сред звездите. Те имат вталяваща функция и се появиха на телата на Кейт Уинслет, Лив Тайлър, Бруклин Декер, Кейт Мос и много други.

Вталените костюми на агент 007 също промениха модния свят, допълват от CBS. Дрехите на Даниел Крейг в "Скайфол" наистина бяха тесни, но изглеждаха и изключително удобни, носени от Джеймс Бонд в битките му на живот или смърт.

Яркожълтата рокля на Джулиан Мур, с която актрисата се появи на наградите Еми, предизвика лавина от дебати сред модните критици. Но тя беше специална и като холивудски дебют на Раф Симънс за Диор.

Вижте снимки >>