Водещата със собствена коментарна рубрика по ТВ7 Миа Сантова се отличава със слабостта си към изчистения силует и красивите бизнес рокли.

Радина Червенова се отличава със заразителна харизма. Всичко, в което я облекат й стои, и има своя отличителна марка - червената коса.

Ники Дойнов създава онова секси мъжкарско присъствие, заради което не чуваме и половината от новините, които води по Nova.

Яна Грудева има леко, приятно присъствие, идеално за следобедите през уикенда. Водещата на "Почивна станция" е бивш модел и определено разбира тънкостите на занаята как да се държим професионално пред камера.

Късата момчешка прическа на водещата от "Денят отблизо" по БНТ Мария Андонова, пасва идеално на фините й маниери и семплия елегантен стайлинг, който обикновено се състои от деним, сако и топ в неутрални цветове.

Спортният журналист Краси Минев може да се похвали с високо и атлетично тяло, което виждаме в класически костюми, както подобава на един готин водещ.

Липсата на агресия, съчетана с безспорен журналистически хъс и нюх, правят присъствието на водещата на "Тази събота" и "Тази неделя" Лора Крумова елегантно и деликатно, допълнено от меките, класически цветове и кройки, в които я виждаме.

Бойко Василев носи харизмата на интелигентния мъж, който знае за чара и възможностите си. И точно това го прави един от най-елегантните мъже на екран.

Водещата на новините по bTV Виктория Петрова умее да владее публиката с огромните си винаги добре гримирани очи, грациозността и великолепния мек глас. Костюмите, предимно в дълбоки тъмни цветове, не й придават излишна строгост, което е изцяло нейна заслуга.

Мира Добрева изглежда чудесно в "Денят отблизо" по БНТ. Чисто женските дантела, дипли, ярки или пък спокойни nude цветове и вталени кройки на роклите и костюмите безкрайно и отиват.

Вижте стайлинга на най-елегантните водещи >>