Ако миналата година се возихме на велосипеди, това лято ще играем със симпатични мечета, които са водещият мотив, вдъхновил дизайнерките в тази красива и неустоима колекция. Вдъхновяващият мотив в Light линията откриваме  в облеклата, банските костюми и страхотните бижута в колекцията. Те са създадени специално за Кnapp от младия талант Милко Бояров, който е известен с минималистичните си бижута от плексиглас. Лекотата на този материал по чудесен начин кореспондира с цялостната стилистика на колекцията, пише emodno.com.

Виждаме закачливи колиета от мечета, обеци в различни нюанси и дори прекрасни брошки, които ще придадат забележим и индивидуален стил на всеки летен аутфит.

Цветовата палитра носи лятно настроение с богатство от пастелни нюанси на синьото, розовото, жълтото, зеленото, лилавото, мока и др. Черно-бялата гама внася необходимия контраст, за да зазвучи още по-силно колоритната симфония на Кnapp. Моделите са изработени от материи като органза, памук с еластан, сатениран памук, коприна.

Фотосесията с новата колекция е дело на Диляна Флорентин. Паолина от Ивет фешън, позира със страхотна „мечешка прическа“, направена от Дани Молчовска/Арлет и нежен грим, сътворен от Слав.

Вижте снимки >>